ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ – ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ 04.08.2019

Λεπτομέρειες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 04.08.2019

Σχετικά με τον ενδεικτικό πίνακα με τα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ – ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ που ανακοινώθηκε στις 02.08.2019.

Ο πίνακας αυτός πρόεκυψε μετά από κάποιες διευθετήσεις από την υπηρεσία μας.

Έτσι στα ΓΥΜΝΑΣΙΑ θα δοθούν ώρες Β΄ ανάθεσης, που παραμένουν αδιάθετες, σε αντίστοιχες ειδικότητες που τις δικαιούνται: π.χ. εκπαιδευτικοί ΠΕ86 Πληροφορικής θα αναλαμβάνουν ώρες ΠΕ03 Μαθηματικών, εκπαιδευτικοί Ξένων Γλωσσών θα αναλάβουν ΙΣΤΟΡΙΑ, ρύθμιση εντός του κλάδου ΠΕ04, κλπ, προκειμένου να συμπληρώσουν το υποχρεωτικό διδακτικό τους ωράριο εντός της σχολικής μονάδας, όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία.

Στα ΓΕΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ, οι ώρες της ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (Project) θα κατανέμονται στις ειδικότητες που δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό διδακτικό ωράριό τους.

Στα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ, οι ώρες επιλογής και προσανατολισμού θα κατανέμονται στις ειδικότητες που δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό διδακτικό ωράριό τους.

Αυτό πρέπει να συμβεί στην παρούσα φάση, αφού πρέπει να προσδιοριστούν οι ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ εκπαιδευτικοί ανά σχολική μονάδα, προκειμένου να διατεθούν κατά προτεραιότητα για ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ (ολικά ή μερικά).

Στα ΓΥΜΝΑΣΙΑ οι ώρες ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ διπλασιάζονται όταν ο αριθμός των μαθητών στο τμήμα είναι μεγαλύτερος από 21.

Στα εργαστηριακά μαθήματα, οι ώρες διπλασιάζονται όταν οι μαθητές στο τμήμα είναι περισσότεροι από 12, εξαίρεση τα μαθήματα που διδάσκονται στα εργαστήρια ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, όπου προβλέπεται ο αριθμός των μαθητών να είναι μεγαλύτερος από 17.

Στον κλάδο ΠΕ04 το κενό θα δίνεται στην ειδικότητα που εμφανίζονται οι περισσότερες ώρες λειτουργικού κενού.

Παρακαλούμε, αφού λάβετε τα παραπάνω υπόψη σας, εάν υπάρχουν παρατηρήσεις να διατυπωθούν προς τη ΔΙΔΕ ΕΒΡΟΥ, μέσω του ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ (mail@dide.evr.sch.gr).

Στις επόμενες ημέρες, μετά και την ανακοίνωση των αποσπάσεων σε υπηρεσίες και φορείς, η υπηρεσία θα προχωρήσει στην ανακοίνωση πίνακα μετά από διευθέτηση στο σύνολο των ωρών ανά σχολική μονάδα και θα ανακοινώσει το ΝΕΟ ΠΙΝΑΚΑ των ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ – ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

   
   

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ  

   

Login Form  

   

(c) Δ.Δ.Ε. Έβρου 2012. Designed and build by panos and antonis